Mos BeneluxIn dienst voor steden en gemeenten , bouw en agrarische bedrijven en industries sinds 1989 . Mos benelux is gelegen in hannuit (belgië) en stel in zijn gamma meer dan 5000 artikelen : 


Borsteltechniek zoals borstels voor elke veegwagen ,onkruidborstels en sneewborstels . Industriële borstels,vloerpads en padhouders voor schoonmaakmachine . We kunnen u ook helpen voor agrarische borstels , dierenschoonmaak borstels (koeien borstels) en technische borstels voor industrie . Veegmachine onderdelen kunnen we u ook voorstellen.


Tuin , schoonheid en constructie gereedschappen : vertegenwoordig van de belgische fabrikant polet en de pypere,van de franse fabrikant sfep en van de engelse fabrikant helping hand stellen we u een breede assortiment van schoppen ,tuinspaden,vorken,handborstels ,tuinharken en constructie gereedschappen . Ook te vinden : sneewschoppen,zoutstrooiers,zoutbakken,vuilnistangen,vuilniszakwagen en vuilniszakkenhouder . In onze assortiment kunt u ook maaidraden en bosmaaier borstel vinden.
Hulp materieel gehandicapten, intrekbare-vaste en verwijdbare rolstoelen toegangen , slechtziende hulppalen,magnetische lus . Stadsinrichtingen als parkeerspalen ,intrekpalen,betaalpalen, verkeersborden houder en andere straatmeubilair.