Mos BeneluxMOS Benelux is een familiebedrijf gevestigd in België in Hannuit en Hoegaarden.

De firma importeert uitsluitend de producten van de SOVB Groep, Europese leider op het gebied van industrieel borstelen en materiaal voor de openbare reiniging. Het DNA van MOS Benelux ligt in service,  het vinden van oplossingen en advies voor haar klanten.  De hoge mate van klantenbinding bij MOS Benelux is te danken aan de technische kennis van de aangeboden producten, de marktkennis en, via de afdeling onderzoek en ontwikkeling, het anticiperen van nieuwe oplossingen.

MOS Benelux luistert al sinds 1989 naar haar klanten en en maakt zich grote zorgen over klimaatkwesties . Om het milieu te respecteren, neemt MOS Benelux, de gebruikte borstels uit de fabrieken van de groep terug, en recycleert ze.

Het assortiment van MOS Benelux wordt voortdurend uitgebreid met producten uit Europa die een aanvulling vormen op de borstels en reinigingsapparatuur (b.v. platenheffers, palenrichters, zoutspreiders, maaidraden, anti-overstromingszakken, verankeringspalen).

Het zeer uitgebreide productassortiment dat MOS Benelux in de Benelux verdeelt,is hoofdzakelijk bestemd voor lokale besturen, openbare diensten, openbare en private bouwondernemingen, landbouwactiviteiten, parken en tuinen, waterzuiveringsinstallaties, alsook voor de industrie