Mos BeneluxSinds 1989 staat MOS BENELUX bv ten dienste van steden en gemeenten, bedrijven voor openbare werken, boerderijen en industrieën. Het bedrijf is gevestigd in Hannuit (België) en biedt u een gamma van meer dan 5000 artikelen aan in de volgende vier activiteitensectoren:

 

Borstelonderdelen zoals borstels voor veegmachines van alle merken, wegenborstels, onkruid- en sneeuwruimerborstels; borstels, pads en schijven voor schrobmachines. Wij voldoen ook aan uw behoeften voor agrarische borstels en koeborstels en technische borstels voor de industrie. 

 

Tuinreinigings- en metselwerkgereedschap: als vertegenwoordiger van de Belgische fabrikanten Polet en Depypere en het Franse SFEP bieden wij een breed scala aan schoppen, vorken, straatborstels, harken en metselwerkgereedschap maar ook sneeuwschoppen, zoutstrooiers, zoutbakken, afvalklemmen, tassenwagens en handmatige tassenhouders. Tot slot hebben we een groot assortiment bosmaaierdraden en borstels voor bosmaaiers.

Uitrusting voor de opvang van gehandicapten, oprijplaten voor personen met beperkte mobiliteit, vaste oprijplaten, intrekbare oprijplaten, verplaatsbare oprijplaten en verwijderbare oprijplaten; vertaallift. Stedenbouwkundige ontwikkeling zoals parkeerpalen, roestvrijstalen parkeergarages, intrekbare palen en ander stadsmeubilair.

Onze adviseurs staan tot uw beschikking om u te helpen de oplossing voor uw probleem te vinden.